Kwaliteit en duurzaamheid

Art & Reno staat voor kwaliteit en vakmanschap. We slijpen de oneffenheden uit uw betonvloer, herstellen waar nodig, impregneren en tot slot polijsten we tot hoogglans.

We maken daarbij uitsluitend gebruik van bestaande elementen om op een ecologisch verantwoorde manier een hoogwaardige betonvloer te realiseren die opnieuw jarenlang meegaat.

Art & Reno - Slijpen

Vlak slijpen

Met behulp van verschillende diamant slijpmachines zijn we in staat om een vloer super vlak te slijpen tot 1 mm op de lat van 2 m.

Art & Reno - Repareren

Repareren

Voor aanvang van vlak slijpen en polijsten is er een mogelijkheid om scheuren, gaten en dilataties uit te slijpen en te repareren met een twee-componenten product.

Art & Reno - Polijsten

Polijsten

Impregneren en polijsten is een langdurige perfecte oplossing voor het repareren en renoveren van een industriële betonvloer. Met een slijtvast, stofvrij en vloeistofdicht resultaat.

Technieken

Art & Reno is gespecialiseerd in het vlak slijpen en polijsten en maakt daarbij gebruik van de modernste technieken. Wij beschikken over een breed scala aan machines, van kleinere tot de grootste polijstmachines ter wereld. Zo kunnen we in korte tijd op een aangepaste, kwalitatieve en bovendien zeer efficiënte manier grote oppervlaktes polijsten. En dit op een zeer milieuvriendelijke manier. Art & Reno polijst mechanisch, impregneert de poriën, en polijst daarna tot hoogglans. 

Art & Reno - Fendt 930

Fendt 930
Slijpt over een breedte van 4,5m super vlak.

Art & Reno - Ahlmann

Ahlmann AZ75f
Combinatie van wendbaarheid en super vlak over een breedte van 2 meter.

Art & Reno - Fendt 720

Fendt 720
Polijst over een breedte van 4m tot hoogglans.

Art & Reno - HTC2500

HTC2500
Wendbaar en compact. Polijst over een breedte van 2,5m tot hoogglans.

Samenwerken

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Art & Reno, dé specialist in het vlak slijpen, repareren, impregneren en polijsten van professionele betonvloeren.

Contacteer ons
Art & Reno - Samenwerken