Gemotiveerde vakmensen

Art & Reno is een team van zeer gemotiveerde mensen met liefde voor het vak. Ze polijsten vele duizenden meters betonvloeren, steeds tot grote tevredenheid van de klanten.

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van:

  • Polijsten van betonvloeren
  • Vlak slijpen (vloeiend)
  • Impregneren of coaten
  • Antislip maken (fijn of grof)
  • Coating, lijmresten of andere producten verwijderen
  • Boucharderen (opruwen van beton)
Art & Reno Team

Meer dan 30 jaar ervaring

Art & Reno is opgericht door Frank Bax die meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van vloerrenovatie. Samen met het hele Art & Reno team biedt hij zijn klanten in heel België en Nederland een professionele oplossing.

Frank begon als adviseur voor klanten die vloeren renoveerden met epoxy en andere coatings. Daarna heeft hij Art & Reno opgestart. In eerste instantie met epoxy betonvloerrenovatie, en later uitgebreid naar slijpen en polijsten. In 2006 heeft hij de epoxy afdeling verkocht en de grootste polijstmachine ter wereld, de HTC 2500 gekocht. Dit met de bedoeling om grote industriële vloeren te polijsten.

Polijsten van betonvloeren

Art & Reno is ontstaan vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van vloerrenovatie met epoxy en coating. Door het gebruik van oplosmiddelen bij de coating die schadelijk waren voor het milieu, zijn alle leveranciers overgeschakeld op oplosmiddelvrije epoxy en coating, met als gevolg dat de kwaliteit steeds minder werd en nog steeds minder is.

Omdat de oprichter van Art & Reno zeer sterke interesse had in het polijsten van natuursteen vloeren (TERRAZZO en GRANITO), zijn we erachter gekomen dat dit ook mogelijk was bij betonvloeren. Dit was de start van Art & Reno, polijsten van betonvloeren.

Art & Reno Frank Bax

Frank Bax - LinkedIn

Polijstmachines

Door ons te specialiseren op het gebied van polijsten van industriële vloeren beschikt Art & Reno over de grootste machines ter wereld. De HTC 2500 van 2,5 m breed, de Reno Boy 2000 van 2 m breed en nog vele andere kleinere polijstmachines.

Zo kunnen we op een zeer efficiënte manier vele duizenden meters in korte tijd polijsten. En dit op een zeer milieuvriendelijke manier, zonder gebruik te maken van allerlei coatings en sealers. Art & Reno polijst mechanisch, impregneert de poriën, en polijst daarna hoogglans tot korrel 3000.

Art & Reno Machine