Gemotiveerde vakmensen

Art & Reno is een team van zeer gemotiveerde mensen met liefde voor het vak. Ze polijsten vele duizenden meters betonvloeren over heel België en Nederland, steeds tot grote tevredenheid van de klanten.

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van:

  • Vlak slijpen (vloeiend)
  • Repareren
  • Impregneren
  • Polijsten 
  • Nanocoating
  • Antislip maken (fijn of grof)
  • Coating, lijmresten of andere producten verwijderen
  • Boucharderen (opruwen van beton)
Art & Reno Team

Meer dan 30 jaar ervaring

Art & Reno is opgericht door Frank Bax die meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van vloerrenovatie. Samen met het hele Art & Reno team biedt hij zijn klanten in heel België en Nederland een professionele oplossing.

Frank begon als adviseur voor klanten die vloeren renoveerden met epoxy en andere coatings. Daarna heeft hij Art & Reno opgestart. In eerste instantie met epoxy betonvloerrenovatie. En later uitgebreid naar vlak slijpen en polijsten.

In 2006 heeft hij de epoxy afdeling verkocht. Sindsdien heeft hij o.a. de grootste polijstmachine ter wereld, de HTC 2500, gekocht en systematisch het machinepark verder uitgebouwd. Dit met de bedoeling om grote industriële vloeren op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier te kunnen polijsten.

Polijsten van betonvloeren

Art & Reno is ontstaan vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van vloerrenovatie met epoxy en coating. Door het gebruik van oplosmiddelen bij de coating die schadelijk waren voor het milieu, zijn alle leveranciers overgeschakeld op oplosmiddelvrije epoxy en coating, met als gevolg dat de kwaliteit steeds minder werd en nog steeds minder is.

Omdat de oprichter van Art & Reno zeer sterke interesse had in het polijsten van natuursteen vloeren (TERRAZZO en GRANITO), is hij erachter gekomen dat dit ook mogelijk was bij betonvloeren. Dit was de start van Art & Reno, het polijsten van professionele betonvloeren.

Art & Reno Frank Bax

Frank Bax - LinkedIn

Art & Reno - Wagenpark

Samenwerken

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Art & Reno, dé specialist in het vlak slijpen, repareren, impregneren en polijsten van professionele betonvloeren.

Contacteer ons
Art & Reno - Samenwerken